Företagstvätt / Arbetskläder

Arbetskläder - Hotelltvätt - Entremattor

Vårt jobb är att underlätta ert jobb! Tveka inte och höra av er för en offert på tvättservice!

Om dina arbetskläder ska behålla sin ursprungliga funktion och komfort, är det alltid viktigt att följa tvättanvisningen som är anpassad efter plaggets material och konstruktion.

Om du tvättar dina skyddskläder på fel sätt, kan det rent faktiskt försämra skyddet i plagget, antingen helt eller delvis, och därmed sätta din egen säkerhet i onödig fara.

Livslängden på arbetskläderna ökar avsevärt om plaggen tvättas regelbundet

Att företag håller en “ren” och trevlig profil är idag viktigt. Inom en rad områden ställs det specifika krav på säkerhet, hygien och profil etc.

Varselkläder har till uppgift att förhindra olyckor och rädda liv. Plaggen används ofta i smutsiga miljöer som vägarbeten och byggnationer av olika slag. Det självlysande tyget har specialpreparerats och det måste tvättas på ett korrekt sätt.

Behöver du hjälp att tvätta ditt företags arbetskläder? Vi hjälper både stora och små företag med snabb och professionell företagstvätt.

Arbetskläder utsätts ofta för tuffa miljöer och dagliga påfrestningar. Därför är det viktigt med regelbunden tvätt för att öka livslängden på plaggen.

Hos oss tar vi hand om all typ av tvätt. Allt från arbetskläder och entrémattor till dukar.

Kontakta oss – vi avlastar dig och ditt företag.